Thuis

WUXI BAOCHANG METAL PRODUCTS CO.,LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6

WUXI BAOCHANG METAL PRODUCTS CO.,LTD


Co. van het Metaalproducten van Wuxibaochang, Ltd werd opgericht in Januari 2007, met geregistreerd kapitaal van Amerikaanse dollar 13.200.000.

 

 

Het hoofdkwartier van Baochang wordt gevestigd in Oostelijke het Staalstad van Wuxi, grootste het roestvrije staal handel en de dienstcentrum in China. Er zijn filialen in steden van Xi'an en Tai-Yuan.

Baochang heeft een machinaal bewerkend centrum met vloerruimte van 17000 vierkante meters in Wuxi. De maandelijkse producerende capaciteit is 20000MT.

 

In 2012, investeerde ons bedrijf nieuw materiaal voor de verwerking van de roestvrij staallaser, scheerbeurt en het buigen, ponsen en het droge oppoetsen. Dit verzekert onze diensten van verwerking en de distributie zal allen rond en geschikter voor alle klanten zijn.

 

In 2013, Internationaal Handel drijvend Co. van Shanghai Bingchen, werd Ltd opgericht in de Vrijhandelsstreek van Shanghai, die een belangrijke vooruitgang in ons ontwikkelingsprogramma is.

 

In 2014, introduceerden wij een nieuwe lijn van het koudgewalste Nivelleren & besnoeiing-aan-Lengte, die aan beide kanten kunnen filmen en de grootte nauwkeuriger is met betere oppervlakte.

 

Baochang geniet van dichte het samenwerken verhouding met beroemde roestvrije molens in zowel China als overzee markt, die van onze ononderbroken hoogte - kwaliteit verwerking en verzendings de diensten ervoor zorgt. Wij zijn vastbesloten om de vriendschappelijke brug tussen molens en eind te zijn - gebruikers.

 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : BCssc

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 500 Million-550 Million

Opgericht Jaar : January, 2007

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Het Roestvrije staalco. van Shan'xi Tianbao, Ltd.

 

Onze Leidende Directeur, M. Zhao Jiyong richtte het Roestvrije staalco. van Shan'xi Tianbao, Ltd in de Stad van Tai-Yuan, Shan'xi-Provincie op.

 


 

Het Roestvrije staalco. van ♦ Wuxi Tianlong, Ltd.

 

In September 2002, het Roestvrije staalco. van Wuxi Tianlong, werd Ltd opgericht in Zuidelijk het Roestvrije staalcentrum van Wuxi.

 


 

Co. van het Metaalproducten van ♦ Wuxi Baochang, Ltd.

 

In Januari 2007, het Roestvrije staalco. van Shan'xi Tianbao, Ltd geïnvesteerd Co. van het Metaalproducten van Wuxi Baochang, Ltd in Oostelijk het Roestvrije staalcentrum van Wuxi, dat het grootste centrum van de roestvrij staal handel drijvende dienst is.

 


 

Gediversifieerde Ontwikkeling

 

In Juni 2012, introduceerden wij vele machines van Laser scherpe Lijn, het Scheren en Buigende Lijn, de pers-zichVormende Lijn van de Loopvlakplaat, en Oppoetsende Lijn enz. Met het materiaal van hoog rendementbron en geavanceerd verwerkend machines, geloven wij wij goed roestvrij staalmateriaal van concurrerende prijs en de beste dienst van de precisieverwerking kunnen voorzien.

 


 

Co. van het Metaalproducten van Sichuan Qizheng, Ltd.

 

In Juni 2013, Co. van het Metaalproducten van Wuxi Baochang, vestigde Ltd gezamenlijke ondernemingen van Co. van het Metaalproducten van Sichuan Qizheng, Ltd met Jinguang-Groep die, die het concurrerendste roestvrij staalknipsel wijdt te zijn en de dienstcentrum scheurt.
 


 

Internationaal de Handelsco. van Shanghai Bingchen, Ltd

 

In 2013, Co. van het Metaalproducten van Wuxi Baochang, Ltd dat wordt geïnvesteerd om Internationaal de Handelsco. van Shanghai Bingchen, Ltd in Vrijhandelsstreek van Pudong, Shanghai op te richten, dat een zeer belangrijke stap van ons beheer en ontwikkelingsplan is om een platform te vestigen om onze functie in de uitvoer, maar ook in de invoer en doorgangshandel niet alleen te verrijken

bedrijfsdiensten

Het werk van verwerking

 

 

De Dienst van de precisieverwerking

 

Bedrijfteam

onze bedrijfreis: Wij schikken een reis aan Qiandao-Meer in Juni, 2014

 

 

  

CONTACT

Adres: 8 oostelijk Staalcentrum, No.118, Beihuan-Road, Wuxi, Jiangsu, China